Yhteystiedot

Päivi Felixson
Espoo
felix@nettilinja.fi
050 3373574

Stelmojen vuosi 2021

Sunnuntai 9.1.2022 klo 20.46


Yhteenveto Stelmojen vuodesta 2021:
Vuosi alkoi bebebuumilla, kun Strega synnytti Stelmo’s P-pentueen; 10 reipasta blondia.
Kevät meni korona-rajoituksissa ja pentulaatikossa.
Oman porukan Stelmo’s-tottistreenit ovat pyörineet joka viikko ja lähes viikottain on käyty myös Jenni Ojalan valvovan silmän alla näyttämässä mitä on viikolla kotona puuhattu.
Yhteisiä maastotreenejä on myös ollut useita. Kolme leiriäkin pidettiin; kesäkuun alussa oltiin P-pentujen kanssa Västankvarnissa Tarja Riikosen johdolla IFH-opissa, heinäkuussa pidettiin Padasjoella treenileiri; lajeina haku ja IFH. Elokuussa perinteisesti Stelmo’s-leiri Upilassa. Siellä lajeina IFH, haku ja vepe.
Ja vielä lokakuussa P-pentue piti pentuetreffit Järvenpäässä. Lokakuussa polskittiin myös yhdessä koirauimalassa.
Yksi mainitsemisen arvoinen juttu on myös, että tottiskoutsimme Jenni teki videon yksistä treeneistämme ja julkaisi Netan, Nalan ja Ansan seuraamisvideon YouTubeen. Katsojia on tähän mennessä ollut 8200! Melko monella harrastussaitilla se on Euroopassa pyörinyt ja usein muunrotuisten omistajien kommentointi on ollut yllättynyttä; ai, osaahan se hoffinkin olla aktiivinen ja seurata hienosti. No osaahan se!
Helmikuussa Palveluskoiraliitto julkaisi vuoden 2020 aktiivisuustilaston. Sieltä löytyivät Leonidas, My, Ninetta ja Nimrodel.
Vuosi 2021 painottui siis aika paljon yhdessä treenaamiseen, mutta kyllä meille tuloksiakin tuli. Hoffien IFH-mestiksiin karsittiin 6 koiraa, joukkoon pääsivät mukaan My ja Nimrodel. My hienosti pronssilla. PK-mestiksiin osallistuivat Ninetta ja Ombra. Toko-mestiksiin Tervakoskella osallistuivat My ja Ninetta. Tämä kaksikko keräsi sen verran pisteitä, että Stelmo’s sai kasvattajakisan pronssia.
Samana viikonloppuna pidettiin Tervakosken hoffien päänäyttely. Sinne osallistui 10 Stelmoa. Tuliaisina 3 luokkavoittoa (Norris, Ninetta ja Pjuno) sekä 5 luokkasijoitusta (Nimrodel, Pippi Långstrump, Praline, Padme ja Peregrin). Norris oli PU 3. Stelmo’s-kasvattajaluokka BIS4.
Näyttelyissä käytiin melko vähän. Norris EE CH, Laiquendi ROP Letskarissa. Voittaja-näyttelyihin osallistui molempina päivinä 4 Stelmoa. Pjuno FIJW-21.
Koulutustunnuksia PK-puolelta
IFH2 (ykköstuloksella) My
IFH2 (ykköstuloksella) Nimrodel
IFH1 Ombra
IFH1, BH Oana von der Hofreite
Noseworkissakin treenaa Stelmoja. Kokeissa kävivät Nimrodel ja Nietu. Nimrodel oli myös mukana nosen valmennusryhmässä.
Koko P-pentue Smartdog-pentutestattiin toukokuussa. Samassa tapahtumassa Smartdog-testattiin myös 2 Saksantuontiani; Oana von der Hofreite ja Jasira vom Kustennebel.
Luonnetestissä kävi 1 Stelmo (Oomer) ja Oana von der Hofreite.
Tokossa koulutustunnuksen saivat My (TK2) ja Ninetta (TK2).
Rallytokossa Stelmoja edustaa Nahar. Se on tämän vuoden kisannut Mestariluokassa ja plakkarissa jo useampi koulari (RTK4).
Stelmo’s-lauma kasvoi uudella tulokkaalla, kun kaikesta korona-rajoitushässäkästä huolimatta Thor eli Ceranthor Eldunarya muutti Tsekeistä Suomeen.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini